ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Σχετικά με το project

Η πολυτελής βίλα είναι 655 τ.μ., με κεντρικό κλιματισμό, περιλαμβάνει 6 υπνοδωμάτια και 7+2 μπάνια, πλήρως περιφραγμένη. Με πισίνα 136 τ.μ. οικολογική με θέρμανση, στούντιο γιόγκα, σάουνα, δωμάτιο μασάζ, γυμναστήριο και playroom με μπαρ και μπιλιάρδο.

Διάταξη

Ισόγειο
Κατεβαίνοντας μια σκάλα από την κουζίνα βρίσκεται το καθιστικό διακοσμημένο με καναπέδες και τζάκι.

Υπόγειο
Το υπόγειο της Villa Saint John είναι μια περιοχή σχεδιασμένη για ψυχαγωγία, άσκηση. Σε αυτό το επίπεδο, υπάρχει επίσης κοινόχρηστη WC. Το γυμναστήριο είναι πλήρως εξοπλισμένο. Δίπλα στο γυμναστήριο βρίσκεται η σάουνα, ένα πλήρες μπάνιο και ένα δωμάτιο μασάζ. Θα βρείτε επίσης έναν βοηθητικό χώρο με πλυντήριο και στεγνωτήριο.

Επίσης, τέσσερα υπνοδωμάτια είναι διαθέσιμα σε αυτό το επίπεδο με το δικό τους μπάνιο με ντους και διπλούς νιπτήρες. Τρία από τα υπνοδωμάτια προσφέρουν άμεση πρόσβαση σε μπαλκόνια με καθιστικές περιοχές, ενώ το τελευταίο έχει παράθυρα που βλέπουν στην πισίνα.

Πρώτος Όροφος
Από την κουζίνα, η σκάλα ανεβαίνει στο ανώτερο επίπεδο, όπου βρίσκονται τα δύο τελευταία υπνοδωμάτια. Με ιδιωτικό μπάνιο με υδρομασάζ, γυάλινο ντους και διπλούς νιπτήρες. Ένα από τα υπνοδωμάτια, παρέχει άμεση πρόσβαση σε ιδιωτικό μπαλκόνι με καθιστικό και υδρομασάζ, με θέα στην περιοχή BBQ και στη θάλασσα, ενώ το άλλο προσφέρει άμεση πρόσβαση σε ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα στην πλευρά της πισίνας και θέα στη θάλασσα.

Εξωτερικός Χώρος
Ο εξωτερικός χώρος της Villa Saint John καλύπτει 1,900 τ.μ. και προσφέρει πολλές εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων:

Μια ιδιωτική, σχήματος L, οικολογική αλμυρή πισίνα 136 τ.μ., (0,70 – 1,40 μ βάθος). Η πισίνα χρησιμοποιεί αλατόνερο μέσω ηλεκτρόλυσης.

Εγκαταστάσεις BBQ με κυκλική ψησταριά κάρβουνου και εξωτερικό νιπτήρα.

Ένα εξωτερικό WC για επιπλέον ευκολία.

Ένα αφιερωμένο στούντιο γιόγκα για τους λάτρεις της ευεξίας.


Άφθονος χώρος στάθμευσης για πολλά αυτοκίνητα μέσα στις εγκαταστάσεις της βίλας, συμπληρωμένος με κλειστό γκαράζ που φιλοξενεί 2 αυτοκίνητα. Διαθέσιμες είναι και 2 φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων στο γκαράζ.

Όλη η βίλα είναι πλήρως περιφραγμένη και έχει πύλη εισόδου, προσφέροντας ασφάλεια και πλήρη ιδιωτικότητα.

Prev project
Scroll up